pekmez.gen.tr
pekmez
Sosyal Medyada Paylaş
Hamilelikte Pekmez Tüketimi
Karpuz Pekmezi
Tahin Pekmez Kaç Kalori
Aç Karnına Pekmez
Dut Pekmezi Kilo Aldırırmı
Pekmez Limon Karışımı
Dut Pekmezinin Faydaları
Pekmez Süt Karışımı
Ancora Pekmez
Pekmez Bozulur Mu
Keçiboynuzu Pekmezi Faydaları
Dut Pekmezi
Tahin Pekmez Kilo Aldırır Mı
Siyah Pekmez
Pekmez Öksürüğe İyi Gelirmi
Bal Pekmez
Andız Pekmezi Zararları
İncir Pekmezi Nasıl Yapılır
Bebeklere Hangi Pekmez Verilmeli
6 Aylık Bebeğe Pekmez Verilirmi
Kavun Pekmezi Nasıl Yapılır
Pekmezin Zararları
Keçiboynuzu Pekmezi Nasıl Yapılır
Hangi Pekmez Kan Yapar
Kiraz Pekmezi
Tahin Pekmez
En İyi Pekmez Hangisi
Keçiboynuzu Pekmezi
Pekmez Kan Yaparmı
Ardıç Pekmezi
Koyu Pekmez
Organik Pekmez
5 Aylık Bebeğe Pekmez Verilirmi
Yoğurt Pekmez Karışımı
Bebeklere Ne Zaman Pekmez Verilir
Tüm Sayfalar >>









pekmez yorumları

pekmez Hakkında Yorum Yapılmıştır


Mustafa

gastirit ve reflü hastalıklarına iyi gelirmi

2017-11-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Süheyla

Kilo aldırırmı acaba

2017-11-20

Kullanıcı oyu: 4,5

ömer

kilo almak için ac karnami tok karnami kullanilmalidir

2017-11-16

Kullanıcı oyu: 4,5

dilek

Mide iltabina iyi gelirmi

2017-11-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Heja

Ben çocuğum hergün bir tatlı kaşığı içiyorum peki sanahmi icmeliyim akşam mi??

2017-11-09

Kullanıcı oyu: 4,5

deniz

Birkere kesinlikle pekmez sûtûn ve cayin icine karistirilmaz.O zaman pekmezin hicbiryarari olmaz

2017-11-03

Kullanıcı oyu: 4,5

behican

Mucize bir besin cocuklarda bolbol tuketsin.

2017-11-01

Kullanıcı oyu: 4,5

Tuba

Merhaba ben de kansızlıktan şikayetçiydim. Çok güzel bir yazı olmuş. Harikasınız. Yazılan her şey çok doğru hatta demir ilaçları var kapsül şeklinde isim vermiycem onları bile portakal suyuyla kullanmanız çok işinize yarayacaktır.

2017-10-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Murat

Ishal olunca tahin ve pekmez yenilebilir mi?

2017-10-22

Kullanıcı oyu: 4,5

şeyma

biz üzüm pekmezi yapıyoruz ne kadar cok faydası varsa o kadarda emeği var ben cocuklara her sabah ac karnına iciriyorum yarım saat sonra kahvaltı yaptırıyorum yediden yetmişe faydalı besin

2017-10-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Arzu

Asiri zayifim bende ve bana gore dunyanin en zor seyi kilo. Almak

2017-10-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Ela

Bende kansızlık var ne yemeliyim

2017-10-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Tugce

Kullanmak istiyorum ama sigara kullaniyorum gende faydasi olurmu kilo aldirirmi yoksa sigarayı birkamam mi gerek

2017-10-09

Kullanıcı oyu: 4,5

yılmaz

Andız pekmezi göğsü yumuşatır nefes almayı kolaylaştırır

2017-10-01

Kullanıcı oyu: 4,5

yılmaz

arkadaşlar kimin astımı varsa astıma karşı çok şifalıdır faydalı çok güçlüdür astımı olanlar günde 2 çorba kaşığı yesinler

2017-09-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Mine

Şekersiz kuşburnu marmelati nasıl yapılır

2017-09-23

Kullanıcı oyu: 4,5

Lale

Ateş yakıp pekmez kaynatmak

2017-09-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Selin

Cnm bebeğine sakın verme şeker hastalığı yapabilir bende içiyorum sabah akşam iki kaşık ama kilo aldırmadı bana hiç bilmiyorum

2017-09-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Nurca

1 Haftadır içiyorum 1-1.5 kilo aldim. Sabah ve yatmadan önce tok karna bir çay bardaginin yarisina kadar pekmez diger yarisina su koyup ictim 👌👍

2017-08-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Kadir

Gerçekten işe yarıyor

2017-08-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Cemal

Ben her sabah bir tatlı kaşığı keci boynuzu pekmezi yiyorum kilo alırmıyım kilo almak istiyorum

2017-08-18

Kullanıcı oyu: 4,5

tubs

8 aylık bebeğine verebilirmiyim

2017-07-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Oyzer

Keçiboynuzu pekmezi nasıl tüketmelıyız kilo almak için

2017-07-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Ceylannnnn

Keçi boynuzu değil de pekmez tuketzek olmaz mi el yapımı pekmezlerden yani

2017-07-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Evdılla

Evet iyi geliyor

2017-06-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Sultan

Merhaba köpük köpük olan pekmezi tekrar kaynatın diye söyledi büyükler tazelemek için tekrar tekrar kaynat yenilenir öyle kullan demişler idi 😣

2017-06-26

Kullanıcı oyu: 4,5

Yeşim

Bende bilinçsizce yiyenlerdenim Yoğurt ve Pekmez.Bu yaziyi okuduktan sonra bilgilendim çok şükür demekki ikisi birlikte yenmiyormuş

2017-06-05

Kullanıcı oyu: 4,5

afa

benim kizimdada kan azligi var.4yasina yeni gecmis.sizce kullana bilirmiyim keciboynuzu pekmezi. cocuguma?lutfen doktorlar yazarmisz.

2017-06-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Arıfe

Denemek ıstıyorum:)

2017-05-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Buse

Ben kilo almak icin harnup sütle karistirip iciyorum ise yaramazmi yani

2017-05-08

Kullanıcı oyu: 4,5

hatıce akgul

2 yasında cocugum grıp pekmezlı limon iyi gelirmı

2017-05-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Esma

Ac karna pekme zararlimi

2017-04-26

Kullanıcı oyu: 4,5

Pinar

Demir emilimi sut ve sut urunlerinden ve cay gibi içeceklerden etkileniyor evet. Bu nedenle demir haplari kullanilirken ayni ogunde sut ve turevlerinin kullanilmasi onerilmiyor. Gida destegi icin bu maddeler yeniliyorsa bu konu dikkate alinmali.

2017-04-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Esila ceylin

Meraba bn 18 yasindayim evliyim ama cok zayifim ve 43 kiloyum acil.kilo almak istiyorum bunu nasil basarabilir amacima ulasabilirim lutfen yardim edin acil kilo almak istiyorum

2017-04-13

Kullanıcı oyu: 4,5

kızılay

günlük 1 su bardağı(yarısı su yarısı dut pekmezi) içiyorum zararı olur mu?

2017-04-09

Kullanıcı oyu: 4,5

behican

Faydalari saymakla bitmiyor cok iyiymis bol tuketin

2017-04-09

Kullanıcı oyu: 4,5

melisa

pancar pekmezini nerden alabiliriz??

2017-03-29

Kullanıcı oyu: 4,5

ilker dogan

arkadaşlar ben kastamonuluyum babaannemden ögrendim ben biz kendimiz yapıyorum dört kıştır yiyoruz hastalık bilmem herkeze tavsiye ederim

2017-03-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Aysun

Yoğurt ve keçi boynuzu bekmezi yediriyorum kızıma günlük bì öğün kızım 13aylık

2017-03-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Emine

Pekmezin kuflenmis olduğunu düşünüyorum çünkü ; pekmezin üstünde toz gibi şeyler var

2017-03-19

Kullanıcı oyu: 4,5

zekeriya

gastirit ve reflü hastalıklarına iyi gelirmi

2017-03-01

Kullanıcı oyu: 4,5

Tugce

Ben iki günden beri yiyorum sevmeyenler tavsiye ederim yiyince canınız istiyorum ben yoğurt ve pekmezi sevmezdim yedim bugün 1kase yiyorum ama canım daha çok istiyor bence yiyin

2017-02-03

Kullanıcı oyu: 4,5

admin12345

ya şöyle siteler yapmayın annem etkileniyor bana her sabah pekmez İÇME (bir bardak) işkencesi uyguluyor

2017-01-13

Kullanıcı oyu: 4,5

cihan

biz dut pekmezini köyde kendimiz yapıyoruz kışın güzel oluyor içmesi

2016-11-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Birsen.

Andız pekmezini biliyorum da ardıç pekmezini duymamıştım. Ardıç ve andız farklı ağaç türleridir.

2016-10-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Birsen

Bilgiler için teşekkürler.
Karpuz pekmezini ben her yıl 1-2 karpuzdan yapıyorum. Hastalıklardan sonra uzun süren öksürüğü geçirmek için kullanıyorum.İyi geliyor.

2016-10-27

Kullanıcı oyu: 4,5

la kim atmış bunları

sütte kalsiyum yoksa sen hangi okulu okudun da öğrendin süttek kalsiyum oranını istersen bi portakal la karşılaştır denyo

2016-10-12

Kullanıcı oyu: 4,5

İrem

Ben keçiboynuzu pekmezi tüketiyorum kaşıntı yapması normalmidir?

2016-09-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Aynur Aytüre

Peki çekirdekleri yerken mi çıkaracağız.Pişirirken mi?

2016-06-11

Kullanıcı oyu: 4,5

mustafa kaya

harnup pekmezinin cinsel performansa faydası varmı varsa nasıl kullanılmalı

2016-05-26

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

pekmez, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Kasım - 2017