Fırında pekmezli kabak tatlısı yaparken, kabakları öncelikle nasıl hazırladığını merak ettim. Kabakların tuzlu su içinde bekletilmesi gerçekten fazla suyun çıkmasına yardımcı oluyor mu? Ayrıca, pekmez ve su karışımını kabakların üzerine dökmeden önce, karışımın kıvamı hakkında bir şeyler söyleyebilir misin? Bu tatlının pişirme süresi boyunca kabakların nasıl bir kıvam alması gerektiğini düşünüyor musun? Servis aşamasında ceviz ve hindistan cevizi eklemek lezzeti nasıl değiştiriyor?
Fırında pekmezli kabak tatlısı yaparken, kabakları öncelikle nasıl hazırladığını merak ettim. Kabakların tuzlu su içinde bekletilmesi gerçekten fazla suyun çıkmasına yardımcı oluyor mu? Ayrıca, pekmez ve su karışımını kabakların üzerine dökmeden önce, karışımın kıvamı hakkında bir şeyler söyleyebilir misin? Bu tatlının pişirme süresi boyunca kabakların nasıl bir kıvam alması gerektiğini düşünüyor musun? Servis aşamasında ceviz ve hindistan cevizi eklemek lezzeti nasıl değiştiriyor?
Cevap yaz